Något nytt att servera kaffe och mat på

Man brukar ju säga att vi människor förutom att äta med munnen, även äter med ögonen. En snyggt presenterad måltid smakar bättre än någonting som bara är hafsigt upplagt på ett fat eller en tallrik. Genom att lägga upp maten på ett tilltalande sätt gör du måltiden till en fröjd.

Brickor och uppläggningsfat

Använd dig av vackra uppläggningsfat och brickor för att göra dukningen så trevlig som möjligt. Oavsett om du bara har tänkt servera ett enklare tilltugg, till exempel några goda ostar och charkvaror eller om du vill lägga upp något matigare så finns det brickor som passar dina ändamål. Klicka här för att se vilken som passar dig bäst.

Unika skärbrädor och serveringsbrickor

Genom att kombinera trä med epoxiharts skapar EtnoDesign unika brickor och skärbrädor. I epoxin gjuts olika föremål in, till exempel blommor, blad och snäckor. Detta gör att varje skärbräda och bricka blir helt unika skapelser. Även om du själv inte är i behov av en bricka, så är det en perfekt present till någon i din närhet. Dessutom kan du få din skärbräda eller bricka i epoxi graverad för att göra presenten ännu mer personlig. En perfekt gåva till ett bröllopspar eller någon som fyller jämt.